Подання документів мешканцями мікрорайону, діти яких зареєстровані та постійно проживають на закріпленій території обслуговування  Івано-Франківської ЗШ № 16, відбуватиметься з 10 грудня 2019 року до 31 травня 2020 року.
  Територія обслуговування Івано-Франківської ЗШ № 16: 
        вул. Гетьмана Сагайдачного, Володимира Івасюка (від залізничного переїзду до Вовчинецької), Вовчинецька (непарні до №165 та парні до № 120), Богдана Хмельницького (парні крім № 78-92) та непарні (крім № 53-65), Деповська (до Миру), Миру (до № 65 та до № 84),   Біла, Каменярів, Вінницька № 9, Старицького, Реміснича, Карпінського,  Новий світ,           Д. Цвек, Гуцульська, Лучна, Січеславська, Ясна, Молдавська, Квітки Основ’яненко, Некрасова, Урожайна, Ужгородська, Весела, Кобринської, Уляни Кравченко, Ольги Дучимінської, Букатчука, Софіївський провулок, Стрийська, Огарьова, Прутська

   До першого класу зараховуються діти, яким на 01 вересня 2020 року виповниться 6 років   (п. 3 ст. 36 Закону України «Про освіту»).

Території обслуговування ЗЗСО м. Івано-Франківська на 2020-2021 навчальний рік

      До школи подаються такі документи: 

    • заява одного з батьків дитини;

    • свідоцтво про народження  дитини  (оригінал-для проведення звірки) та копію;

    • медична довідку № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» (наказ МОЗ від 16.08.2010 р.  № 682);

    • лист-згоду на обробку персональних даних(необхідний для внесення до бази даних МОН України,отримання документів про освіту)- бланк надається у школі .
         У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви можуть додаватися оригінал або копія висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації. У випадку подання копій документів, передбачених цим пунктом, оригінали мають бути подані до видання наказу про зарахування.
        У разі наявності та за бажанням одного з батьків при поданні заяви має бути пред’явлено оригінал документа , що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти , реквізити якого( документа) вказуються в заяві або надається копія цього документа з вказанням місця реєстрації чи проживання з вказанням договору оренди/купівлі  ( копію можна зробити на звороті копії свідоцтва про народження дитини)   .

    Етапи організаційних заходів: 

  • з  10 грудня  2019 року по 31 травня 2020 року здійснюється прийом документів дітей та зарахування, які проживають на закріпленій території обслуговування, тобто в мікрорайоні школи;

  • з 01 червня 2020 року по 15 червня 2020 року ЗШ № 16 здійснює прийом документів та зарахування дітей на вільні місця, які залишились після прийому дітей з мікрорайону;

  • до 01 вересня директор  ЗШ № 16 видає наказ про зарахування.

                   З правилами зарахування учнів до 1-го класу можна ознайомитись за посиланням: Наказ Міністерства освіти і науки України  16/04/2018 р. № 367  («Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів  до державних  та комунальних  закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти»).

Категорія: Без категорії  | Залиште коментар |  12 Грудня, 2019 | Автор: